Kutsu- ja postikortit eri kokoisina ja värisinä

Postikortit ammattitaidolla ja laadukkaasti painettuna Painoryhmältä. Valmistamme tarpeitasi vastaavat postikortit, kutsukortit ja ohjelmakortit sekä ohjelmavihkot. Ammattilaisemme auttavat mielellään korttien materiaalien ja painotekniikoiden valinnassa, jolloin painettavat kortit ovat toiveidesi mukaisia. Henkilökuntamme auttaa sinua myös painotarpeen kartoittamisessa, jolloin painaminen voidaan tehdä varsin kustannustehokkaasti.

Erilaisiin tilaisuuksiin ja tarkoituksiin on olemassa omat korttinsa. Kun et halua turvautua valmiisiin kortteihin, voit teettää tilaisuuden ilmeen mukaiset yksilölliset kortit Painoryhmällä. Näin toimimalla varmistat, että tilaisuutesi erottuu edukseen jo alkumetreiltä asti. Tilaa samalla kortteihin sopivat kirjekuoret.

Hanki kutsu- ja postikortit meiltä – Ota yhteyttä

Painoryhmä on yksilöllinen ja palveleva painotalo erilaisiin painatus- ja tulostustarpeisiin. Yrityksemme on perustettu jo 1969, joten painatuskokemusta on ehtinyt kerääntyä jo yli 40 vuoden ajalta. Olemme nykyaikainen ja tehokas, laatusertifioitu kirjapaino keskeisellä paikalla Helsingin Hermannissa.

Yhteystiedot

Painoryhmä Oy
Haukilahdenkatu 2 E, 2 krs., 00550 Helsinki
010 387 0900

Sijaintimme kartalla