Kirjekuoret kaikkiin tarkoituksiin

Kirjekuoret laadukkaasti Painoryhmältä. Kaikki posti ei ole siirtynyt sähköiseksi, vaan kirjeet ja kirjekuoret ovat edelleen arkipäivää yrityksissä. Lähetettävästä postista riippuen tarvitaan eri kokoisia, näköisiä ja eri tarkoituksiin sopivia kirjekuoria.

Kauttamme hankit standardikokoiset B4, C4, C5, C6 kuoret, sekä kirjepussit ja ikkunalliset kirjekuoret. Valikoimissamme on lukuisia eri tyyppisiä kuoria, jolloin esimerkiksi ikkunakuoret voidaan hankkia yrityksesi käyttämiä lomake- tai kirjepohjia vastaaviksi.

Kirjekuoria laajasta valikoimasta

Valikoimistamme löydät hienoja ja arvokkaita kirjekuoria, värillisiä, edullisia tai kestäviä kuoria käyttötarkoituksesta riippuen. Joskus lähetys vaatii turvakuoren, kartonkikuoren tai postitusputken, jotka löytyvät myös Painotalon valikoimista.

Lisäksi tarjoamme myös varastointipalvelun kuorille, jolloin ne eivät käyttöä odottaessaan vie varastotilaa toimistoltasi tai liiketilastasi. Painoryhmältä saat myös yrityksesi logolla ja ilmeellä varustetut lomakkeet ja postikortit. Tilaa ne samalla kirjekuorien yhteydessä.

Hanki tarpeitasi vastaavat kirjekuoret Painoryhmältä.

Ota yhteyttä ammattilaisiimme, niin autamme kaikissa painotarpeissanne.

Yhteystiedot

Painoryhmä Oy
Haukilahdenkatu 2 E, 2 krs., 00550 Helsinki
010 387 0900

Sijaintimme kartalla