Käyntikortti Painoryhmältä

Käyntikortti luo mielikuvan yrityksestäsi. Yritysilmettäsi vastaavaksi suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu käyntikortti auttaa yritystäsi erottumaan muista yrityksistä hyvällä tavalla. Nykyaikaisten materiaalien ja jälkikäsittelymahdollisuuksien ansiosta käyntikortti on mahdollista valmistaa tarkkaan yrityksesi ilmettä ja värimaailmaa vastaavaksi, jolloin kortti lisää myös yrityksesi tunnettavuutta.

Tyylikäs käyntikortti erottuu aina edukseen

Kuvassa etupuolella samettisen tuntuinen SoftTouch- ja kääntöpuoli musta kiiltävä laminointi.

Erottuvat ja tyylikkäät käyntikortit voidaan valmistaa esimerkiksi käyttämällä preeglausta tai termokohotus-tekniikoita valmistuksen yhteydessä. Meiltä saat monenmoisia käyntikortteja erilaisille kartongeille tai jopa muoville painettuna.

Autamme mielellämme toteuttamaan toiveidenne mukaiset kortit. Vakiotilaajille voimme toteuttaa omat sivut, jolloin he voivat milloin tahansa tilata käyntikortteja sähköisen tilausjärjestelmämme kautta.

Hanki laadukkaat käyntikortit meiltä

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmis auttamaan kaikissa painatustarpeissasi. Ota siis rohkeasti yhteyttä soittamalla numeroomme 09 – 7251 8100, niin kerromme mielellämme lisää.

Yhteystiedot

Painoryhmä Oy
Haukilahdenkatu 2 E, 2 krs., 00550 Helsinki
09 - 7251 8100

Sijaintimme kartalla